Naslovna » Izlasci » Film » „Hitman: Agent 47“ od 27. avgusta u bioskopima
Hitman: Agent 47

„Hitman: Agent 47“ od 27. avgusta u bioskopima

Svi koji su dugo očekivali ekranizaciju omiljene interaktivne videoigrice „Hitman: Agent 47“ uživaće od 27. avgusta u bioskopima!

Film o elitnom ubici koji se uvek kreće u senci i ima neverovatne alatke i oružje na raspolaganju, pored brojnih gejmera oduševiće ljubitelje dobre akcije. Rupert Frend igra žestokog Agenta 47, a pored njega u filmu se pojavljuju Zahari Kvinto, Hana Ver, Tomas Kretšman i Kiran Hinds.

Agent 47 je produkt genetskog inženjeringa, a poznat je po bar kodu koji mu je istetoviran na vratu. Klon je nekadašnjeg Agenta 46, plus natprosečno je inteligentan, nepredvidljive snage i brzine.

U filmu „Hitman: Agent 47“ Rupert Frend se bori protiv međunarodne korporacije koja želi da na osnovu njegovog modela, kreira čitavu armiju ubica čije sposobnosti nadmašuju njegove. Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i Katju Van Dis (Hana Ver) koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

„Hitman: Agent 47“ je debitanski film Aleksandra Baha. Jednu od glavnih uloga tumači i Zakari Kvinto (Spok u „Zvezdanim stazama“), dok se Rupert Frend odlično snašao u ulozi Agenta 47.

Rupert Frend opisuje Agenta 47: „47 izgleda neuništivo i izuzetna je mašina za ubijanje, ali u stvari, on je osoba koja krvari i oseća. Samo je veoma, veoma dobar u skrivanju“.

U kojoj meri Agent 47 krvari i oseća, proverite krajem meseca u domaćim bioskopima!

Hitman: Agent 47

Znate li misteriju iza broja 47?

Postoji teorija da se ovaj broj pojavljuje česće nego ostali!

Da li je u pitanju puka slučajnost ili postoji nešto više iza misterioznog broja 47? Naime, u svetu postoji „Društvo 47“ koje ističe da ovaj broj ima posebno značenje, odnosno da se ovaj nasumični broj pojavljuje češće od ostalih.

Ovo udruženje se posvetilo istraživanju zanimljivog fenomena i dokazivanju da će se broj 47 pojaviti češće od ostalih. Ovaj fenomen je prvo primećen na koledžu Pomona od strane profesora Donalda Bentlija koji je želeo da dokaže svoju teoriju o broju 47 i njegovoj učestalosti.

Iako mnogi ovo smatraju slučajnošću ili zanimljivom teorijom, oni koji je zastupaju svakodnevno pronalaze „dokaze“ koji im idu u prilog. Primera je mnogo, a neki od njih su – dužina pit-stopa u Indijanapolisu (47 fita), Ženevsku konvenciju potpisalo je 47 država, Sadam Husein je imao 47 bunkera, za filmsku nagradu Oskar 47 članova ima pravo glasanja… (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.