Naslovna » Izlasci » Izbor za Miss Beograd noću 2015.
Miss Beograd noću

Izbor za Miss Beograd noću 2015.

U Beogradu će prvi put biti organizovana manifestacija Izbor za Miss Beograd noću 2015.

Kvalifikacije će biti priređivane svako veče od 17. do 27. avgusta na brodu „Sava“ na Ušću, a finale je 29. avgusta 2015. Obezbeđene su vredne nagrade za pobednice.

Svaki kvalifikacioni izbor biće praćen atraktivnim muzičkim i plesnim programom i defileom najlepših devojaka iz Srbije. Svako izborno veče se od prijavljenih takmičarki bira po tri devojke koje će se plasirati u finale.

Lepotice ovim dobijaju priliku da iskoriste svoju lepotu i šarm i postanu poznate manekenke, top-foto modeli i promoteri poznatih kompanija i brendova…

Nagrade za najlepše

Treća nagrada je povratna avio karta Beograd-Pariz, druga nagrada je vikend u Parizu, a prva nagrada za pobednicu je boravak 10 dana na Karibima.

Miss fotogenočnosti i Miss šarma dobijaju gratis korišćenje usluga (piće), club-restorana brod „Sava“ na Ušću u Beogradu u trajanju od mesec dana.

Glasanje za pobednice se vrši na tri načina: putem internet sajta missbeogradnocu.com, glasanjem stručnog žirija koga čine predstavnici medija, mode, kulture, umetnosti, sporta, turizma i privrede, kao i glasovi publike na licu mesta na klub-restoranu brodu „Sava“ koji se nalazi kraj ušća Save u Dunav sa novobeogradske strane.

Na takmičenju mogu da učestvuju devojke uzrasta od 17 do 27 godina. Devojke mogu da se prijave na sajtu missbeogradnocu.com i FB stranici organizatora.

Cilj manifestacije Miss Beograd noću 2015 je da se što više obogati turistička ponuda Beograda i Srbije. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.