Naslovna » Izlasci » Izbor za Miss Beograda 2015
Izbor za Miss Beograda

Izbor za Miss Beograda 2015

U ponedeljak, 31. avgusta od 21.00, u SC „Olimp – Zvezdara“ biće organizovan izbor za Miss Beograda 2015.

To je u isto vreme i polufinale u okviru zvaničnog izbora Miss Srbije 2015, koje se organizuje pod svetskim licencama – Miss World i Miss Universe.

Pobednica Izbora za Miss Beograda 2015 ide direktno u finale za „Miss Srbije 2015“ i dobija stipendiju za četvorogodišnje studije R&B koledža i stipendiju Lekart (jedinstveni edukativni centar u našoj zemlji koji pomogaže pre svega deci i mladima ali i svakom čoveku da otkrije sebe i kroz umetnost pronađe put samoostvarenja i sreće).

Lepotice će na izboru nositi kolekcije RAS Fashion (prvi izlaz), kupaće kostime „Il Cuore Italiano“ (drugi izlaz) i večernje haljine dizajnerke Ivane Đurić (treći izlaz), cipele „RV obuća“, dok će se za stajling i šminku pobrinuti Purity akademija.

Program vodi Darko Panović, TV voditelj.

Posle proglašenja pobednice, biće upriličen koktel sa šampanjcem i tortom, posebnom pravljenom za tu priliku.

Svoje prisustvo potvrdile su brojne javne ličnosti, kao i mediji. Predsednik glavnog žirija biće Miodrag Popović, direktor TOB-a. O najlepšoj devojci odlučivaće Vanja Bulić, novinar i pisac, Sava Grozdanović, odbojkaški selektor reprezentacija Jugoslavije i Grčke, Dragan Spasić, poznati beogradski galerista i antikvar, Aleksandar Peković, producent, Vesna Knežević, akademski slikar, Božidar Kalezić, TV reditelj, Branislav Lečić, glumac i reditelj.

Novinarskim žirijem predsedavaće TV voditelj Nemanja Velikić, a uz njega biće i predstavnici najvećih medijskih kuća.

Među VIP zvanicama su i televizijska lica Maja Manojlović i Nina Lečić, glumica Iskra Brajović, life coach Nataša Vukoje, profesionalni PR Anita Lazić, pevačica Darija Stanojević…

U programu učestvuju Ivana Jordan, pevačica, i Ana Petrović, operska diva i gosti iznenađenja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.