Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Jeste li spremni za jesen na Pickbox-u?!

Jeste li spremni za jesen na Pickbox-u?!

Pickbox je za jesen pripremio odlične ekskluzive, premijere i hit serije – „Fargo“ sa Bilijem Bobom Tortonom, novu sezonu naučnofantastične poslastice „Seme života“ sa Hali Beri i opasne „Vikinge“ koji u trećoj sezoni stižu pred vrata jedne od najvećih evropskih metropola.

Fargo – hronika sablažnjujućih ubistava

Serija „Fargo“ koja u septembru stiže na Pickbox inspirisana je istoimenim filmom koji je osvojio dva Oskara, a gledaoce šokirao nizom ubistava koja su se dogodila u malom gradu u Minesoti. Možda serija i ne bi bila toliko posebna da izvršni producenti serije nisu ista ona odlična braća Koen koji su režirali film i da u njoj ne gledamo zvezde poput Bilija Boba Torntona, Martina Frimana, Kolina Henksa, Kirsten Danst, Teda Dansona, Boba Odenkirka i mnoge druge.Promo

Sezone koje smo iščekivali

Oskarovku Hali Beri i Gorana Višnjića gledali smo kao bračni par Vuds u seriji „Extant“ (Seme života). U drugoj sezoni Hali Beri, koja glumi astronautkinju Moli, biće samohrana majka malog robota i imaće mnogo problema za vratom. Naime, Molin život se okrenuo naglavačke kada se iz svemirske solo misije vratila trudna, a otac njenog deteta nije bio njen muž Džon.

Pickbox - Vikinzi

Osim serije „Seme života“, na Pickbox stiže i treća sezona istorijskog spektakla „Vikinzi“, u kojoj ćemo gledati kako napreduje opsadna akcija srednjovekovnih evropskih obala. Do koje će evropske metropole stići vikinzi i da li će im poći za rukom da zauzmu grad, gledajte u poslednjoj snimljenoj sezoni „Vikinga“.

Do sada već verovatno znate sve tajne doktora Vilijama Mastersa i Virdžinije Džonson, a na Pickboxu možete da pratite i najnoviju treću sezonu hvaljene serije „Doktori za seks“, odmah posle premijere u SAD-u!

Muškarac koji je postao žena

Vrtoglava popularnost koju je postigla serija „Transparentno“ (Transparent) otkad se pojavila počiva na suludim temeljima. Obična losanđeleska porodica doživi šok kada se tata Mort najednom izjasni kao transrodna osoba. Mort postane Mora, a mi pratimo kako se njegova porodica nosi sa time. Pošto je otac autorke serije Džil Solovej postao žena, serija počiva i na više nego verodostojnim osnovama.

Čak tri svemirske posade na Pickboxu

Ukrcajte se na svemirski brod Enterprajz i sa kapetanom Žan-Likom Pikarom krenite na daleko putovanje po svemiru. Ako ste okoreli fan, na Pickboxu vas osim „Zvezdanih staza: Sledeća generacija“ (Star Trek: The Next Generation) čekaju još dve naučnofantastične poslastice: „Zvezdana kapija: Univerzum“ (Stargate Universe) i „Zvezdana kapija SG-1“ (Stargate SG-1).

Pickbox - Zvezdane staze

Na Pickbox stiže i…

A da ne biste pali u depresiju posle povratka sa godišnjeg odmora, Pickbox je za septembar pripremio i mnogo filmova, ali i kultnih serija!

Tako će se klinci zabaviti uz Diznijeve klasike „Princeza i žabac“ i treći i poslednji deo tinejdžerske senzacije „Srednjoškolski mjuzikl 3“; mladi će moći da prate 4. sezonu „Mladog vukodlaka“ (Teen Wolf), ali i Marvelovu seriju o najdražim superherojima „Agenti SHIELD-a“; ljubitelji naučne fantastike će uživati u najnovijoj sezoni serije Stivena Kinga „Pod kupolom“ (Under the Dome), nasmejaćemo se uz klasične humorističke serije „Kafić Uzdravlje“, „Bračne vode“ i „Svi vole Rejmonda“ i borićemo se protiv zločina uz serije „Obaveštajac“ (Intelligence), „Špijunke“ (She Spies) i „Sutrašnje izdanje“ (Early Edition), a „Kupidon“ (Cupid) će vas naterati da verujete u ljubav.

Ljubitelji filma neće ostati razočarani poslasticama iz holivudske fabrike. Na Pickbox stiže „Čudan život Timotija Grina“ (The Odd Life of Timothy Green), „Put slave“ (Glory Road), „Veštica pripravnica i njen leteći krevet“ (Bedknobs and Broomsticks), „Matursko“ (Prom), „Moći“ (Powers) i „Hronike Lizi Borden“. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.