Naslovna » Izlasci » Letnja scena UK Palilula
Letnja scena UK Palilula

Letnja scena UK Palilula

Od 7. avgusta do 20. septembra biće otvorena Letnja scena UK Palilula na kojoj će opština organizovati besplatne predstave i koncerte.

Opština Palilula deliće sugrađanima besplatne karte za ove događaje.

Prijavljivanje za ulaznice vrši se pozivom na broj 2694-429, a preuzimaće se u Gradskoj opštini Palilula (Takovska 12 / I sprat, soba 14), svakog radnog dana od 9.00 do 16.00.

Predstave za decu izvodiće se nedeljom, a prva je „Zemlja Dembelija“ u izvođenju članova Teatra 78, 9. avgusta od 20.00. Potom su na repertoaru predstave „Svi bi da znaju šta drugarstvo znači“, „Tajna zakopanog blaga“, „Škola za mlade detektive“ i druge, sve do 20. septembra.

Odrasli će imati priliku svakog petka da pogledaju po jednu predstavu, a prva, „Menjamo žene“, biće izvedena 7. avgusta od 20.00. U predstava igraju Milan Kalinić, Mina Lazarević, Ivana Knežević i Srđan Ivanović uz adaptaciju i režiju Radeta Vukotića.

Za koncerte je rezervisan četvrtak, prvi koncert je 13. avgusta od 21.00, a muzički program otvoriće Đura i Mornari i Bane MVP. Svakog četvrtka na repertoaru će biti muzika raznih žanrova, od Gudača sv. Đorđa, preko Legendi i Zemlje gruva do Zvonka Bogdana i drugih. (danubeogradu.rs)

Letnja scena UK Palilula – program

Uskoro ćemo objaviti ceo program.

Petak, 7. avgust (20.00) Predstava: Menjamo žene
Nedelja, 9. avgust (20.00) Dečja predstava: Zemlja Dembelija – Teatar 78
Četvrtak, 13. avgust (21.00) Đura i Mornari + Bane MVP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.