Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Lord of the Dance 12. oktobra u Beogradu
Lord of the Dance - Opasne igre

Lord of the Dance 12. oktobra u Beogradu

Sa novom spektakularnom predstavom „Opasne igre“ trupa Lord of the Dance gostuje u Sava centru 12. oktobra.

Ulaznice za muzičko-scenski spektakl u prodaji su po cenama od 2.200 do 3.500 RSD na prodajnim mestima Eventima i na blagajni Sava centra.

Genije Majkl Fletli se vraća posle 20 godina otkako je uveo irski ples na svetsku scenu. Lord of the Dance „Opasne igre“ hrabro se udaljava od originalne postavke. On predstavlja napredak plesne forme i umetnosti u jednom intenzivnom spektaklu s dvadeset godina iskustva.

Majkl Fletli je obuhvatio očaravajuće nove plesove, vrhunsku vizuelnu tehnologiju, osvetljenje, novi zvuk, predivne kostime i potpuno novu muziku u ovu uzbudljivu produkciju koja će opčiniti publiku.

Lord of the Dance - Opasne igre

Gostuje Nejdin Kojl

Likovi su evoluirali u uzbudljive nove persone. Mali Duh, svojom gimnastičkom izvrsnošću uvlači publiku u priču dok Don Dorka postaje mnogo moćniji i okrutniji nego ranije. Može li Gospodar i dalje da pobedi u bici?

U predstavi se pojavljuje i pop zvezda Nejdin Kojl (Girls Aloud) kao senzualna boginja Erin, koja peva originalne pesme kompozitora Gera Fahija.

U dirljivoj prvoj video sceni, Majkl Fletli će odvesti publiku na putovanje od njegovog početka do sad, kad predaje svoj talenat i harizmu genijalnom novom Gospodaru i ekipi.

Ova dramatična nova verzija originalnog Gospodara plesa dostiže vrhunac u napetom duelu između novog Gospodara i njegovog ljutog protivnika Dona Dorke. Kao i uvek, šou se završava svetski poznatim bisom koji će držati publiku na nogama.

Dobro protiv zla u 21. veku dobija potpuno novo značenje. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.