Naslovna » Izlasci » Muzika » Music Test 2015: Rock, pop i hip-hop
Music Test

Music Test 2015: Rock, pop i hip-hop

Music Test je muzička manifestacija posvećena afirmaciji autora u tri žanra: pop, rock i hip – hop. Manifestacija ima takmičarski karakter.

Mesta za prve tri Music Test audicije su popunjena! Ako ste muzički autor u rock, pop ili hip-hop žanru, požurite sa prijavama. Upražnjena su mesta za još četiri audicije, a najbolje muzičare na kraju ovog specifičnog muzičkog maratona očekuju vredne nagrade – snimanje albuma i spota!

Music Test daje šansu mladim, neafirmisanim muzičarima da se popnu na scenu i pod svetlima reflektora predstave svoju muziku. Sve što treba da urade je da se prijave preko sajta musictest.org, pošalju svoj demo ili drugi snimak i organizatori će im se javiti i pomoći im da se pripreme za prvi nastup.

Prva audicija – 5. septembra

Music Test je prvi put održan 2014. godine, a ove godine traže se najtalentovaniji muzički autori tokom cele jeseni.

Prva audicija održaće se 5. septembra u Beogradu, a preostalih šest do kraja novembra 2015. godine. Pobednici u sva tri žanra biće proglašeni u večeri velikog finala u decembru 2015. godine.

Organizatori ohrabruju sve muzičke autore da se prijave, bez obzira na njihov društveno-ekonomski status, grad iz kog dolaze ili druge različitosti, jer pored doprinosa razvoju kulturnog i umetničkog života Srbije, žele da razvijaju i zdrav takmičarski duh i daju šansu svima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.