Naslovna » Izlasci » Novi Beograd: Besplatni letnji programi

Novi Beograd: Besplatni letnji programi

Opština Novi Beograd pripremila je raznovrstan besplatni letnji program sa zabavnim, kulturnim i sportskim dešavanjima za svoje sugrađane.

Aktivnosti će trajati tokom čitavog leta i uključuju besplatne izlete, projekcije najnovijih filmova domaće i svetske kinematografije, kao i besplatne časove joge za najstarije sugrađane. Kako se navodi u saopštenju, do sada je 3.000 novobeograskih penzionera besplatno obišlo Palić i Oplenac.Za dž

Za najmlađe je organizovana škola odbojke, karatea, motoričkih vežbi i plivanja, koju je do sada pohađalo 2.000 mališana. Takođe, za njih su pripremljene i kreativne radionice na Savskom keju, dok su za drugu polovinu avgusta najavljena sportska takmičenja.

Podsećamo, do 29. avgusta na otvorenim bazenima „11. april“ trajaće sportsko-zabavni program za najmlađe „NBG akvadrom – zabava u vodi“. Zanimljive igre u vodi organizuju se svakog utorka i četvrtka od 14.00, kao i slikarske radionice u istim terminima. Prijavljivanje je na bazenu, na dan takmičenja.

Za dodatne informacije pozovite 7850-785.

Nova izložba u Blok galeriji

U Blok galeriji (Jurija Gagarina 221) od 14. (20.00) do 26. avgusta biće otvorena izložba grafika „Predeo ispunjen tišinom“ Matije Rajkovića. Umetnik će se predstaviti radovima nastalim u protekle dve godine. Ulaz je besplatan. Radno vreme galerije je od 11.00 do 13.00 i od 17.00 do 21.00, radnim danima i subotom. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.