Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Iskaz – Poslednji dan

Novi spot: Iskaz – Poslednji dan

Sastav Iskaz, predstavio je novi spot za pesmu „Poslednji dan“. Ovaj pančevački bend ekranizovao je singl „Poslednji dan“ sa albuma „Tanatos“ u izdanju Lampshade Media.

– Pesma predstavlja svojevrstan tribute legendarnoj grupi EKV i asocira na zvuk koji je nekada gajio ovaj bend, iako je instrumental urađen u malo modernijem maniru gde dominira hip hop gruv. EKV je jedan od bendova koji smo intenzivno slušali kao klinci i prirodno je bilo da će se negde pojaviti prikaz uticaja koji su imali na naše stvaralaštvo. Kada je pesma nastajala, nije nužno postojala namera da se ide u pravcu tog zvuka, ali je ubrzo bilo jasno da će se u tom tonu finalizirati – rekao je Zoran Stefanov Iskaz.

Za spot je bio zadužen Nikola Nikolić sa svojom NNSpark Production ekipom, a jedna od glavnih uloga je poverena Tamari Mladenović, koja je imala priliku da glumi i u spotu za numeru „Warfare“.

Album „Tanatos“ objavljen je 4. aprila 2014. godine posle čega je odmah debitovao na prvom mestu liste najslušanijih Deezer albuma u Srbiji. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.