Naslovna » Izlasci » Festivali » Organic Live Fest 2015, 5. i 6. septembra
Organic Live Fest

Organic Live Fest 2015, 5. i 6. septembra

U subotu i nedelju, 5. i 6. septembra od 10.00 do 20.00, Organic Live Fest biće održan u krugu UK „Palilula“ (Mitropolita Petra 8).

Organic Live Fest je festival održivog razvoja, osmišljen da svojim sadržajem probudi svest svakog pojedinca da živi organski, da živi održivo.

Koncept festivala zasnovan je na promovisanju održivog razvoja, što podrazumeva racionalno korišćenje prirodnih resursa primenom savremenih tehnologija i razvijanju svesti o organskom načinu života.Za dž

Obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine osnovne su teme festivala, ujedno i najaktuelnije teme savremenog društva.

Organic Live Fest podržava Evropska komisija kao događaj od velikog značaja u promociji energetske efikasnosti na evropskom nivou. Od 2012. godine, festival je deo Evropske nedelje održive energije EUSEW, a od 2014. i Evropske nedelje mobilnosti.

Atraktivnim načinom promovisanja tema održivog razvoja, festival će se razvijati uporedo sa podizanjem nivoa svesti o tome kako treba živeti. Zbog sve prisutnije promocije zdravog života u medijima, ove i narednih godina predviđa se značajan porast posetilaca Organic live festa.

Ulaz na festival je slobodan.

Više o samom programu pročitajte na sajtu festivala. (danubeogradu.rs)