Naslovna » Izlasci » Pozorište » Premijera: What the Fuck are We Doing Here?
What the Fuck are We Doing Here?

Premijera: What the Fuck are We Doing Here?

U utorak i sredu, 25. i 26. avgusta od 21.00, premijerno će biti izvedena predstava „What the Fuck are We Doing Here?“.

U režiji Maje Maletković publika će u avgustu imati priliku da pogleda novu predstavu provokativnog naziva na Miksalištu (Mostarska 5).

Predstava Mikser teatra igra se na engleskom jeziku. Autorka se bavi fenomenom „odliva mozgova“, polazeći od statistike da je skoro 200.000 mladih do 30 godina u Srbiji nezaposleno i da smo prva zemlja u regionu i druga na planeti po broju mladih i obrazovanih koji se bespovratno sele u inostranstvo.

What the Fuck are We Doing Here?

Farsični kabare

„What the Fuck are We Doing Here?“ predstavlja farsični kabare, baziran na ličnim ispovestima autorskog tima i otvara teme perspektive i očekivanja mladih u Srbiji, emigracije, ksenofobije, identiteta i predrasuda u srpskom društvu.

Predstava je socijalno angažovana s jedne a veoma duhovita s druge i bavi se fenomenom koji nije samo usko vezan za Srbiju nego za celu Evropu.

Autorski tim, na osnovu čijih ispovesti se gradi predstava, a koji ujedno i izvodi predstavu, čine: Maja Maletković (reditelj), Katarina Janković (dramaturg), Dunja Sabljić (vizuelni identitet), Željko Maksimović (glumac) i Danica Vujosević i Jovan Marić (muzika).

Karte po ceni od 500 RSD, dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa. (danubeogradu.rs)