Naslovna » Izlasci » Pozorište » Top Night: Zlatni lančić od bižuterije
Zlatni lančić od bižuterije

Top Night: Zlatni lančić od bižuterije

U četvrtak, 20. avgusta od 21.00, na letnjoj sceni kluba Top Night biće igrana predstava „Zlatni lančić od bižuterije“.

Na otvorenoj sceni kluba u Bulevaru vojvode Mišića 81b, program „Topčiderska noć“ upotpuniće monodrama Miodraga Mija Karadžića (Đekna, Jesi li to došo da me vidiš…) rađena u produkciji kuće Favi.

Kostadin (Lale) je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali.

Lepih devojaka ima dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata… I takva naleti… On je oduševljen, računa da je prevario i nju i njenu porodicu. Međutim, familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…

Popularni glumac Andrija Milošević je ovoga puta tridesetpetogodišnji Crnogorac, neuspešni student, neuspešni biznismen koji je naučio da ceo život živi na tuđ račun. Dok je rodbine pozajmljuje, dok je devojaka nada se, i na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom bogatom udavačom…

Iako je ovo monodrama Andrija Milošević je u dvostrukoj ulozi: pored Laleta pojavljuje se i kao… Zlatana. (danubeogradu.rs)

Zlatni lančić od bižuterije