Naslovna » Izlasci » Film » Triler „Poklon“ u bioskopima od 13. avgusta
Poklon

Triler „Poklon“ u bioskopima od 13. avgusta

Prvi film Džoela Edžertona „Poklon“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 13. avgusta.

Pošto je šira javnost saznala za njega gledajući filmove „Carstvo životinja“ i „Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D“, australijskom glumcu Džoelu Edžertonu karijera je definitivno krenula uzlaznom putanjom. Evidentno je da ima veće ambicije od glume, s obzirom da je osim pisanja scenarija, bio spreman da sedne i u rediteljsku stolicu…

Triler „Poklon“, u kome Edžerton ujedno i glumi, priča je o mladom bračnom paru koga uznemirava jezivi poznanik.

Priča je fokusirana na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole.

Sajmon isprva ne prepoznaje Gorda (Edžerton), ali posle niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti isplivava na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robin, ona postavlja pitanje – koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti.

Glumica Rebeka Hol poznata je po ulogama u filmovima „Iron Man 3“ i „Vicky Christina Barcelona“. Edžerton je pored nje i Džejsona Bejtmana okupio i Pi Džej Birna, Beu Knap, Alison Tolman i Davida Denmana. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.