Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Toma Palčić i čarobno ogledalce
Toma Palčić i čarobno ogledalce

U bioskopima: Toma Palčić i čarobno ogledalce

Od 20. avgusta u domaćim bioskopima prikazivaće se sinhronizovani animirani film „Toma Palčić i čarobno ogledalce“.

U magičnom svetu, mali ali veoma hrabri Toma Palčić krenuće u avanturu svog života sa ciljem da oslobodi kraljevstvo od čarolije i osvoji ruku prelepe princeze.

Siromašni farmer bori se da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi. Njegov maleni sin, Toma Palčić, pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona. Ali ko je ljubav njegovog života: prelepa princeza ili hrabri tajanstveni lopov?

Na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju. Ogromno drvo pokrilo je kraljevski dvorac i prekinulo snabdevanje vodom.

Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije. Ko će pobediti u ovoj nepravičnoj borbi saznajte u novoj animiranoj filmskoj avanturi.

U sinhronizaciji su učestvovali Milan Antonić, Ivan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Bulatović, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Jugoslava Drašković, Milan Tubić, Uroš Atanacković i drugi. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Meñique y el espejo mágico. Dužina trajanja filma: 73 minuta. Država i godina proizvodnje: Kuba, Španija; 2014. Žanr: animirani, avantura. Glasovi: Carlos Blanco, Monti Castiñeiras, María Castro, Luis Iglesia, Keremcem, María Pujalte, Javier Rey. Reditelj: Ernesto Padrón.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.