Naslovna » BG servis » U Vojvode Stepe obnovljene zelene površine
Vojvode Stepe

U Vojvode Stepe obnovljene zelene površine

Posle godinu dana renoviranja, oko Vojvode Stepe uređene su i zelene površine duž cele ulice.

Radnici JKP „Zelenilo Beograd“ obnovili su 39 međublokovskih zelenih površina, izgradili tri nova moderna savremena dečja igrališta sa gumenom podlogom u čijem sklopu su uređena i dva kutka za miran odmor sa šah stolovima, jednu teretanu za vežbanje na otvorenom i teren za mali fudbal.

Takođe u blizini okretnice tramvaja na Trošarini uređen je i prostor za odmor sa dva šah stola i klupama.

– Kompanija koja je izradila gumene ploče je napravila propust pri štampanju aplikacija na pločama. JKP „Zelenilo Beograd“ je odmah ispravilo grešku i četiri gumene ploče su zamenjene. Projekat izgradnje igrališta kod crkve, podrazumeva i njegovo ograđivanje. Zbog roka za završetak radova i puštanja u funkciju Ulice vojvode Stepe, postavljanje ograde je ostavljeno za kraj – rekao je direktor „Zelenila Beograd“ Slobodan Stanojević.

On je napomenuo da deca u Ulici vojvode Stepe sada imaju na raspolaganju nova igrališta sa savremenim rekvizitima koji su u skladu sa svim važećim bezbednosnim standardima.

– JKP „Zelenilo Beograd“ će nastaviti da uređuje zelene površine i igrališta širom Beograda kako bi poboljšali uslove za život građana, najavio je Stanojević. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.