Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Uskoro nova „Tajna Beograda“
Tajna Beograda - Čuvari Tajne

Uskoro nova „Tajna Beograda“

Performans „Tajna Beograda“ nedavno je iznenadno izveden na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Upravo se sprema da nova akcija, nova tajna, „Tajna Beograda“.

Ovoga puta, veliki majstor plesa, učitelj Čuvara Tajne, Milan Gromilić, poziva sve ljude da se pridruže u novom plesnom iznenađenju. Ideja je da deca, odrasli, stariji ljudi plešu zajedno, jer samo ako su svi Čuvari Tajne, podiže se lep i radosan talas u gradu Beogradu i u celoj zemlji.

U cilju kreiranja što veće grupe plesača, pripremljen je video u kome Milan Gromilić pokazuje korake koje svako može da nauči, da spreman dođe na probu i da sa ostalim Čuvarima počne da iznenađuje Beograđane, Srbiju i region.Promo

Video sa instrukcijama može da se pogleda na linku: Video instrukcije – duža verzija i Video instrukcije – kraća verzija.

Prijave za novi ples i učešće u novom performansu „Tajna Beograda“ mogu da sešalju putem Facebook strana: The Secret of Belgrade i Plesna škola Cha-Cha Moon, na Tviteru: twitter.com/TajnaBeograda ili na Instagramu: instagram.com/thesecretofbelgrade. Dovoljno je poslati ime i prezime, mesto boravka, e-mail i kontakt telefon. Svi plesači koji se prijave učestvovaće u novom videu.

Ideje za novu lokaciju

U isto vreme otvoren je i poziv za predloge novih lokacija za ples. Najbolje ideje za mesto održavanja iznenadnog plesnog performasna nagrađuje partner celog projekta, Reebok, a nagrada će biti uručena na otkrivanju naredne „Tajne Beograda“.

„Biti bolja verzija sebe“ je moto kojim se Reebok rukovodi, kao i Čuvari Tajne. Ideja je da se ambijent života obogati pozitivnom energijom, koju Beograd ima u neograničenim količinama, jer Beograd je grad koji je plesao i kada je bilo najteže.

Da podsetimo, 10. jula plesači su zaplesali i iznenadili posetioce aerodroma, a planira se serija plesnih perfomansa sa višim ciljem: ceo projekat biće zaokružen velikim događajem svetskih razmera čiju lokaciju za sada znaju samo plesači – Čuvari Tajne.

Naši sportisti, košarkašice, vaterpolisti, teniseri, plešu pred pobedu, jer ples je energija pobede. Cilj je zajednički trijumf duha i da se stvarnost oboji u lepše boje.

„Nikada ne znate gde možemo ponovo zaplesati…ali pratite nas i zaplešite sa nama!“ (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.