Naslovna » Izlasci » Festivali » Winner Of Belgrade 2015
Winner Of Belgrade

Winner Of Belgrade 2015

U subotu, 29. avgusta od 16.00, Skate Plaza Gazela biće mesto na kome će se održati Winner Of Belgrade 2015.

Najveći ulični festival ekstremnih sportova na Balkanu, Winner Of Belgrade, pored „egzotične“ lokacije koja se nalazi uz samu reku, na savskom keju (gradska strana) ispod mosta Gazela, donosi ulični stil takmičenja. Ulaz je besplatan.

Tokom tri dana manifestacije održaće se čak osam takmičenja. Sistem već dobro poznat vozačima „cash 4 tricks“ obećava vrhunsku vožnju i još bolji provod.

Kao i svake godine na ovom festivalu učestvovaće veliki broj takmičara iz zemlje i sveta. S obzirom da Beograd važi za jedan od najboljih svetskih gradova za street vožnju, pored spektakla planiranog za subotu, 29. avgust, vozači će imati prilike da učestvuju i na WOB Street Battle i WOB Final Touch.

Winner Of Belgrade 2015

WOB Street Battle

Uvod u Winner Of Belgrade 2015 počinje na ulicama Beograda uz WOB Street Battle, u petak, 28. avgusta, na kom će vozači rolera, BMX-a i skejta demonstrirati svoje veštine i najsvežije trikove!

WOB Street Battle predstavljaće uvodno takmičenje Winner Of Belgrade festivala ali sa osvrtom na real street (uličnu) vožnju. Pravo učešća imaju svi vozači skate-a, rola, BMX-a, MTB-a ili bilo kog prevoznog sredstva za izvođenje trikova. Street Battle nema pravila – cilj je samo raditi trikove i podići sopstveni nivo vožnje koristeći ulične „elemente“.

Sudije će imati odrešene ruke da džeparcem časte sve one koji se budu trudili oko cilja ovog session-a. Street Battle će se održati na relaciji Trg Republike – Vukov spomenik i trajaće sve dok bude trajao i budžet session-a.

After party će biti održan u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22) od 23.00, a domaćini su Бегефанк i DJANS.

Winner Of Belgrade (foto: Radoš Ružić)
Winner Of Belgrade (foto: Radoš Ružić)

Glavno takmičenje

Početak manifestacije je u 16.00, a takmičanja su u tri discipline: Skateboarding, Rollerblading i BMX. Pored sportskog dela na istoj lokaciji očekuje nas i, do sada, najveći rap acapella battle,
My Skillz u okviru koga nas očekuje pet battle-ova: Srx Rename – Stifler, Kvu – Smiley, Neafirmisan – Stoposto, MC Rima – VeB i Samuraj Krek – Arot.

After party je u subotu od 23.00 u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22).

Final Touch

U nedelju, 30. avgusta, WOB Final Touch takmičenje će se održati na tri tajne lokacije koje će biti obelodanjene dan ranije na glavnoj manifestaciji i zvaničnom FB eventu.

Tri vozača svake discipline boriće se po principu „Go Big Or Go Home“ za titulu Pobednika Beograda.

Pre party takođe u klubu KPTM (Бегефанк i DJANS).

Info o festivalu na ovom linku. (danubeogradu.rs)