Naslovna » Izlasci » Film » „Žabac Kreka“ u bioskopima od 20. avgusta
Žabac Kreka

„Žabac Kreka“ u bioskopima od 20. avgusta

Sinhronizovani animirani film „Žabac Kreka“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 20. avgusta.

Ovu skakutavu i veselu avanturu, moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma sindikata, Roda, Tuckwood, u bioskopima širom zemlje i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

Glasove glavnim junacima u filmu pozajmili su glumci Milan Antonić, Mirjana Jovanović, Nataša Balog, Ana Simić, Dragan Vujić Vujke, Milan Tubić, Peđa Damnjanović, Marko Filipović i Ivan Perović.

„Žabac Kreka“ (The Ribbit) priča priču o žabi po imenu Kreka koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi.

Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu… i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mestom u ovom svetu.

Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše… i da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.