Naslovna » BG svaštara » Književnost » Zanimljive edukativne knjige za školarce
Zanimljive edukativne knjige za školarce: 101 činjenica...

Zanimljive edukativne knjige za školarce

U izdanju Lagune u prodaji su edukativne knjige za male školarce.

Predstavljamo ilustrovane knjige koje sadrže najzanimljivije i najvažnije podatke iz raznih oblasti i svih krajeva sveta…

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o životinjama
Uđi u zapanjujući svet životinja i upoznaj se sa pojedinostima o fauni svih staništa. Od afričke savane do polarne klime, saznaj koja stvorenja naseljavaju svaku oblast na planeti i kako žive. Upoznaj najokrutnije, najneobičnije, one koji ostaju neprimećeni… Sve ono što bi ljubitelj životinja trebalo da zna, uz najbolje slike i zanimljivosti.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o srednjovekovnim zamkovima
Otkrij fascinantni svet srednjovekovnih zamkova: kako se živelo u ovim spektakularnim tvrđavama, njihove odbrambene sisteme i tajna oružja i ko su bili njihovi stanovnici. U ovoj knjizi naći ćeš najvažnije podatke, kao i najbolje slike i mnoštvo neobičnih činjenica.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o ljudskom telu
Kreni na uzbudljivo putovanje ljudskim telom, najsavršenijom mašinom na svetu. Saznaj kako rade najvažniji organi i kako se obavljaju vitalne funkcije, od kretanja do varenja ili reprodukcije. Otkrij sve najzabavnije podatke, praćene slikama na kojima su prikazani svi detalji i zapanjujuće zanimljivosti.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o dinosaurusima
Uroni u uzbudljivi svet dinosaurusa, tih neobičnih stvorenja koja su naseljavala našu planetu pre više miliona godina. Saznaj kako su izgledali, šta su jeli i kako su se razmnožavali, sa kojim životinjama su delili teritoriju i kako su evoluirali do svog misterioznog istrebljenja. Ovde su svi podaci potrebni da bolje upoznaš ove zadivljujuće životinje, kao i sjajne slike i bezbroj zanimljivosti.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o Egiptu
Upoznaj istoriju Egipta, velike drevne civilizacije koja je ostavila mnoštvo nerešenih misterija. Otkrij ulogu piramida, ko su bili najmoćniji faraoni i kako je moguće da su neke mumije savršeno očuvane do današnjeg dana. U ovoj knjizi naći ćeš ključne podatke i mnogo zanimljivosti, kao i slike koje pokazuju kakvi su bili i kako su živeli stari Egipćani.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o čarobnjacima i mitološkim bićima
Uroni u neverovatni svet magije i fantastičnih bića koja žive u najstarijim legendama. Upoznaj moćne čarobnjake, najužasnija stvorenja i zagonetna bića koja izazivaju čuđenje i strah. Podatak po podatak, uz bezbroj zanimljivosti i živopisnih slika, otkrićeš da se često iza mita krije uzbudljiva priča.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o gusarima
Ova knjiga uvešće te u uzbudljivi svet gusara, korsara i bukanira, gde ćeš, jednu za drugom, otkriti sve njihove tajne: njihove navike i način života, njihovu ulogu u istoriji, gusare koji su stekli slavu… Sve najvažnije podatke, zajedno sa slikama i još mnogo zanimljivosti.

»»» 101 činjenica koju treba da znaš o hororu
Zakorači u jezivi svet užasa u ovoj knjizi koja nam predstavlja najstrašnije likove iz svih krajeva sveta. Upoznaj legend o najstravičnijim događajima koje su se usmeno prenosile, uz upečatljive slike i mnoštvo neobičnih činjenica.

Svih osam ilustrovanih knjiga iz ove edicije mogu da se kupe u Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca i online preko sajta ove izdavačke kuće. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.