Naslovna » Izlasci » Film » „Zlokoban 2“ u bioskopima od 3. septembra
Zlokoban 2

„Zlokoban 2“ u bioskopima od 3. septembra

Film „Zlokoban 2“ je nastavak jednog od najstrašnijih horora u poslednjih deset godina a prikazivaće se u bioskopima od 3. septembra.

Od reditelja filma „Citadela“ i producenta filmova „Paranormalna aktivnost“ i „Astralna podmuklost“ stiže horor godine!

Posle šokantnih događaja iz prvog dela, Kortni (Šanin Sosamon) odvodi devetogodišnje blizance Dilana i Zaka Kolinsa (u pravom životu blizanci – Robert i Dartanian Sloan) na seosko imanje u Ilinois. Posed je dovoljno izolovan i šanse da ih pronađe Kortnin suprug Klint (Li Koko) su minimalne. Zaštitnički nastrojena majka blizanaca nije ni svesna da se nalaze u ruralnoj kući u kojoj ih zli duh Bagul iz dana u dan prati…

Bivši zamenik šerifa (Džejms Ranson) je sada privatni detektiv, koji odlazi u Ilinois sa namerom da spali kuću i na taj način okonča Bagulov lanac smrti. Na imanju zatiče Kortni i blizance, koji su u istovremeno u opasnosti od Klinta i Bagula. Duhovi dece i Bagul su već počeli da opsedaju Dilana sa uznemirujućim kućnim filmovima…

U glumačkoj postavi su Šanin Sosamon, Džejms Ranson, Roberta i Dartanijan Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

„Zlokoban 2“ je na premijernom vikendu u Americi imao odlično otvaranje sa više od 10 miliona dolara. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Sinister 2. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: horor. Uloge: Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King, Tate Ellington, Lucas Jade Zumann. Reditelj: Ciarán Foy.

loading...