Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradski triatlon 2015 na Adi Ciganliji
Beogradski triatlon

Beogradski triatlon 2015 na Adi Ciganliji

U nedelju, 27. septembra od 13.00, na Adi Ciganliji biće održan Beogradski triatlon 2015, kao deo gradskih sportskih takmičenja Trofej Beograd.

Do sada se za ovaj, 21. po redu, beogradski triatlon prijavilo više od 150 takmičara iz 18 klubova Srbije i inostranstva. Na takmičenju će učestvovati i najbolje triatlonke i triatlonci Srbije Vida Medić, Slavica Božić, Božica Andrić, Ognjen Stojanović, Danilo Jovanović, braća Tomin i drugi.

Beogradski triatlon otvoren je za sve triatlonske kategorije: početnici, mlade nade, nade, juniori, elit, veterani i rekreativci. Svi učesnici će svoju sportsku pripremljenost pokazati plivanjem na deonici 50 do 750 metara, vožnji bicikla dva do 20 kilometara i trčanju u dužini 500 do 5.000 metara.

U vreme trajanja triatlona, od 13.00 do 18.00, zbog bezbednosti takmičara i korisnika Ade, dostavni put Ade biće zatvoren za redovan saobraćaj i kretanje korisnika Ade.

Organizator je Triatlon savez Beograda pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.