Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatna Open Run trka na Adi Ciganliji 3. oktobra
Open Run trka na Adi Ciganliji (foto: Antonio Ahel)
Open Run trka na Adi Ciganliji (foto: Antonio Ahel)

Besplatna Open Run trka na Adi Ciganliji 3. oktobra

Velika adidas Open Run trka biće održana u subotu, 3. oktobra na Adi Ciganliji, čime je Beograd i ove godine stao u rang velikih svetskih metropola u kojima se tradicionalno održavaju otvorene trke.

Trka adidas Open Run se održava drugu godinu zaredom, trči se 7.700 m oko Savskog jezera, zagrevanje je u 10.30, a trka počinje u 11.00.

Učešće je besplatno, ali takmičari moraju nositi startni broj. Svi koji se prijave za trku preko sajta adidasrunningteam.rs startni broj mogu preuzeti na dan trke, na info pultu, a oni koji se za trku prijave direktno u adidas radnjama u Ušće SC i TC Delta City startne brojeve mogu preuzeti odmah. Kao i prošle godine, biće omogućeno učešće i maloletnim osobama, uz saglasnost roditelja.

Pobednici trke u muškoj i ženskoj konkurenciji osvajaju vaučere u vrednosti od 500 evra za kupovinu adidas atletske opreme, a drugoplasirani i trećeplasirani takmičari osvajaju adidas Boost patike.

Već nekoliko godina se kontinuirano podržava trkačka zajednica i slavi trčanje u organizaciji brenda adidas. U proteklom periodu okupljena je trkačka zajednica sa više od 1000 članova – adidas Running Team, uz školu trčanja i zajednička učešća na maratonima širom Srbije; organizovane su Boost Belgrade trke na različitim urbanim lokacijama Beograda, a kao vrhunac trkačke sezone drugu godinu zaredom održava se Open Run trka na Adi Ciganliji. (danubeogradu.rs)

loading...