Naslovna » Izlasci » Sport » Biciklistička trka Evropski kup 2015
Biciklistička trka Evropski kup 2015

Biciklistička trka Evropski kup 2015

Međunarodna biciklistička trka Evropski kup 2015 biće održana na ulicama Beograda 19. i 20. septembra.

Učesnici biciklističke trke će se kretati sledećom trasom: Start / Cilj ispod Brankovog mosta (kod garaže MUP-a Srbije) – levo pored restorana „Ušće“ – levo pored Parka prijateljstva – desno u Bulevar Nikole Tesle do raskrsnice sa Ulicom trešnjinog cveta (okretnica) – Bulevar Nikole Tesle do cilja, uz asistenciju Saobraćajne policije.

Zbog održavanja međunarodne biciklističke trke Evropski kup 2015 doći će do zatvaranja saobraćaja u subotu, 19. septembra, od 9.30 do 14.30 u Ulici ušće i Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta, i u nedelju od 8.30 do 12.30 u Ulici ušće i Bulevaru Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta. Tokom održavanja trke doći će i do izmeštanja trasa linija javnog gradskog prevoza 15, 60, 84, 704, 706 i 707.

Vozila JGP-a će se kretati izmenjenom trasom, pa će se vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom Džona Kenedija. U suprotnom smeru navedene linije će se na delu od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta.

Linija javnog prevoza 60 će u vreme održavanja trke saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana” ići će Brankovim mostom, Ulicom Milentija Popovića, internom saobraćajnicom, Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.