Naslovna » Izlasci » Sport » Četvrta Boost Belgrade trka
Boost Belgrade trka

Četvrta Boost Belgrade trka

U subotu, 12. septembra od 11.00, na Kalemegdanu će biti održana četvrta Boost Belgrade trka.

Počinje nova sezona trčanja, a svi koji žele da poboljšaju rezultat ili osvoje neku novu trku polako ubrzavaju tempo. Spremaju se za četvrtu Boost Belgrade trku na Donjem gradu. Trči se pet krugova ukupne dužine 5 km.Za dž

Ova trka će biti i svojevrstan test, provera kondicije za sve trkače koji se spremaju za velike trkačke događaje, kao što su maratoni u Budimpešti, Ljubljani, beogradski Open Run ili Njujorški maraton.

Patike za najsrećnijeg

Boost Belgrade trka je besplatna i otvorena za sve, a broj učesnika nije ograničen. Potrebno je prijaviti se putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs jer samo tako i najsporiji trkači koji prođu kroz cilj imaju šansu da osvoje poklon.

Prijava je već uveliko počela i trajaće do 11. septembra, a posle trke biće izvučen srećni startni broj trkača koji će na poklon dobiti adidas boost patike.

Boost Belgrade trke su za kratko vreme postale popularne jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, a svako ko prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke, simboličan dokaz da su istrčali kilometre različitih lokacija Beograda.

Svi koji sakupe sve četiri Boost Belgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci (3. oktobra) osvojiće adidas poklon iznenađenje. (danubeogradu.rs)