Naslovna » BG svaštara » Promocije » Galerija Štab u narandžastim tonovima
Galerija Štab u narandžastim tonovima

Galerija Štab u narandžastim tonovima

Galerija Štab bila je sinoć mesto okupljanja ljubitelja fotografije, likovne umetnosti, muzičkih taktova i dobrog druženja. Ambijent je bio u narandžastim tonovima.

Uz podršku ambasade Republike Nemačke, na zajedničkoj izložbi svoje fotografske radove zaokružene nazivom „Secret Wood“ prikazao je naš poznati fotograf Miša Obradović, dok je opusom „Movable Feast“ likovne elemente događaju dodala akademska slikarka Jelena Jelača.Promo

Atmosfera je začinjena Jagermeister koktelima, dok je za muzički deo bila zadužena DJ Miss Millie.

Pomenuta dva događaja integrisana su u zajednički „Art in Orange!“ koncept koji promoviše umetnost i dobru zabavu na drugačiji način. Glavna inspiracija za okupljanje bio je Jagermeister, piće za koje se vezuju legende i misterije, ali i inovativnost, kreativnost, druženje i dobar provod.

Galerija Štab u narandžastim tonovima

Filozofija Jagermeister-a je reflektovana i u slikama Jelene Jelače kroz elemente prijateljstva i druženja, a njena izložba „Movable Feast“ u prepoznatljivom stilu prikazala je noćni život beogradskog andergraunda. Reski biljni liker kroz šumske motive utkan je i u fotografije Miše Obradovića koji je svoje viđenje ženske lepote prikazao u seriji „Secret Wood“.

Kao odgovor na temu, Galerija Štab je obilovala narandžastim elementima, počev od svetlosnih instalacija i vizuelnih elemenata sa čuvenim jelenom, do Jegermeister koktela koji su zagrejali atmosferu.

Događaju je prisustvovao i veliki broj ličnosti iz javnog života poput Gordana i Zorane Kičić, Biljane Tipsarević, Vuka Brajovića, Biljane Cincarević, Nikoline Pišek, Gorana Jevtića, Nenada Radujevića, Petra Janoševića i mnogih drugih.