Naslovna » BG svaštara » Književnost » Laguna: Ivana Kuzmanović – Ljubav bez iluzija
Laguna: Ivana Kuzmanović - Ljubav bez iluzija

Laguna: Ivana Kuzmanović – Ljubav bez iluzija

Izdavačka kuća Laguna objavila je novu knjigu Ivane Kuzmanović „Ljubav bez iluzija“.

Nova knjiga biće svečano promovisana u četvrtak, 24. septembra od 19.00, u kafe knjižari Delfi SKC. O knjizi će govoriti prim. dr Anđelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut, dr Zorica Karanović, novinar i pisac, i autor Ivana Kuzmanović. Muzička podrška – Zoran Stojić Stojke – gitara. Svakog posetioca očekuje poklon iznenađenja. Ulaz je besplatan.

Književnica, life coach – savetnica za lični razvoj i instruktorka meditacije, napisala je još jednu studiju o Ljubavi, knjigu koja će vas povesti na put ka spokoju, ljubavi i samosvesti.

U knjizi Ivane Kuzmanović nesumnjivo ćete pronaći mnoge odgovore, ali ona će vas, što je još važnije, podstaći i da postavite neka pitanja. Ne plašite se toga, to je znak da ste na dobrom putu, jer zapitanost jeste koren svake promene.

Kako da nađemo ono za čim tragamo ako ga uporno tražimo na mestu gde ga nema? Kako da stignemo do onoga što želimo ako ne znamo ni šta je, ni kako izgleda? Kako da spoznamo istinu ako se stalno priklanjamo lažima, bilo da to činimo svesno ili nesvesno, zbog zabluda i predrasuda?

Zašto da verujete upravo ovoj knjizi u moru naizgled sličnih koje vam nude zavodljivo odškrinuta vrata ka samospoznaji te siguran put do sreće i ljubavi? Zato što je knjiga „Ljubav bez iluzija“ topla, lična, utemeljena na proživljenim, tako ljudskim iskustvima, zato što ne nudi jeftina i plitka rešenja, zato što je hrabra, duhovita i životna, a iznad svega, zato što vas neće zavaravati uljuljkivanjima da je pred vama lak put. Ali i zato što će vas argumentovano ubediti da na taj put vredi krenuti, bez odlaganja, jer je nagrada za one hrabre koji se usude upravo ono čemu svi težimo: spokoj, Ljubav i samosvest.

Autorka necenzurisano pripoveda o primerima iz sopstvenog života, uverena da je lični primer ono kroz šta se najviše može pomoći drugim ljudima i pružiti pomoć i podrška tamo gde je potrebno. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.