Naslovna » Izlasci » Festivali » 11. Kids fest na bis 31. oktobra i 1. novembra
Kids fest - Jedan život
Jedan život

11. Kids fest na bis 31. oktobra i 1. novembra

Kids fest 2015 će biti produžen za još dva dana, pa će 31. oktobra i 1. novembra biti prikazani najbolji filmovi na bis.

Zbog velikog interesovanja za vikend će biti organizovane projekcije filmova po povoljnim festivalskim cenama. Na programu ovog revijalnog izdanja 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa naći će se igrani filmovi „Ema i Kasper na safariju“ i „Grudvica“ i „Uloga za Emu, kao i dokumentarni film „Jedan život“.

Posetioci Kids festa već poznaju Kaspera i Emu, a njihova avantura se ove godine nastavlja na safariju. U Africi upoznaju šarenoliki svet životinja. Kada u njihov rezervat stigne mladunče lava koje odbija da jede, oni se sa svojim dekom upuštaju u misiju spašavanja mame lavice. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Slovenački igrani film „Uloga za Emu“ deci starijeg uzrasta omogućiće da zavire u televizijski svet. Ekipa od 200 učenika i brojnih profesionalaca snimala je 42 dana i napravila film koji želi da inspiriše mlade.

Kids fest - Kasper i Ema na safariju
Kasper i Ema na safariju

Australijski igrani film „Grudvica“ prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih. Veran prikaz prijateljstva među životinjama nikog nije ostavio ravnodušnim na nedavno održanom dečijem filmskom festivalu.

Sinhronizovani dokumentarni film „Jedan život“ predstavlja proslavu najmaštovitijih priča o opstanku u životinjskom carstvu. „Jedan život“ otkriva da – bilo da imamo krila, peraja, dva ili osam pari nogu postoji neverovatna priča koja nas spaja.

U Beogradu se „Kids fest na bis“ održava u Dvorani Doma sindikata“ i bioskopima Roda Cineplex, Cineplexx Ušće SC, Cineplexx Delta City i u Fontani. U Novom Sadu pozornica Kids festa je Arena Cineplex, u Kragujevcu Cineplexx Kragujevac Plaza, a u Nišu centar dešavanja je u bioskopu Vilin grad. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.