Naslovna » Izlasci » Shopping » Aviv park Zvezdara – otvaranje 12. novembra
Aviv park Zvezdara

Aviv park Zvezdara – otvaranje 12. novembra

Tržni centar Aviv park Zvezdara, na uglu Živka Davidovića i Virpazarske, biće svečano otvoren 12. novembra.

U toku su završni radovi na uređenju enterijera, dok se na centralnom platou objekta završava fontana. Maloprodajni centar ima oko 40 lokala.

Aviv park na Zvezdari prostire se na 13.000 kvadratnih metara. Ovde će biti otvoren veliki Univerexport hipermarket na oko 2.500 kvardata, a tu će biti i drugi komercijalni i uslužni sadržaji na pet etaža.

Na poslednjem spratu nalazi se takozvani food court – restorani i igraonica za najmlađe posetioce. Otvoreni prostrani centralni plato omogućava održavanje raznih zabavnih sadržaja za goste centra.

Aviv park Zvezdara

Posetiocima centra Aviv park Zvezdara obezbeđeno je oko 190 parking mesta od čega je u podzemnoj garaži 150 mesta. Objekat se nalazi u blizini velikih stambenih zona na Konjarniku i u Ustaničkoj, a ponuda i sadržaj treba da stvori modernu maloprodajnu i uslužnu zonu u ovom delu grada.

U narednom periodu u planu je i dogradnja stambenog dela celokupnog kompleksa kao deo jedinstvene arhitektonsko funkcionalne celine.

Investitor je izraelska kompanija „Aviv Arlon“, koja je na našem tržištu poznata po maloprodajnom parku u Pančevu dok se krajem oktobra očekuje otvaranje i maloprodajnog parka u Zrenjaninu. (Tekst i fotografije: Beobuild)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.