Naslovna » Izlasci » Festivali » Balkan Tube fest 2015 u Sava centru
Balkan Tube fest

Balkan Tube fest 2015 u Sava centru

U subotu, 24. oktobra od 12.00 do 21.00, u Sava centru će biti održan Balkan Tube fest.

Ovo će biti direktan susret YouTube zvezda i njihovih fanova, kao i svojevrsna revija i festival najboljih klipova u protekloj sezoni.

Nosioci programa festivala su YouTube zvezde Yasserstain, Kovalska, PC AXE i Srpski tutorijali, kojima će se pridružiti i mnogi popularni „jutjuberi“ sa Balkana. Među poznatim „jutjuberima“ biće i Zorannah i Deni – Serbian Lesson Guy.

Posetioci će moći da prate glavni program u velikoj i maloj sali, gde će imati priliku da se podsete najboljih klipova, da prisustvuju premijernom prikazivanju novih i da se upoznaju i druže sa svojim YouTube zvezdama.

Druženje, muzika, turniri…

U foajeu koji okružuje veliku salu Sava centra, kao i u Art kafeu, biće na raspolaganju prateći celodnevni program koji čine zabavni izazovi Fanta arene, Fanta music stage, gejming mašine, YU-GI-OH i Dance Dance Revolution turniri, Nerf mania i mnoge druge aktivnosti.

Svim ljubiteljima LOL-a biće omogućeno da prate uživo najbolje timove u ovoj igri i da navijaju za svoje favorite u turniru, a po završetku festivala Asus gejmerska oprema će biti dostupna posetiocima po veoma povoljnim cenama.

U mnogim aktivnostima oprobaće se i balkanske YouTube zvezde.

Cena ulaznice za Balkan Tube fest je 600 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.