Naslovna » BG servis » Beograd među najboljim kongresnim destinacijama u 2015.
Beograd među najboljim kongresnim destinacijama u 2015.

Beograd među najboljim kongresnim destinacijama u 2015.

Među najboljim kongresnim destinacijama ove godine nalazi se i Beograd. Po listi Kongres magazina, Beograd je trećem mestu!

Srpska prestonica je i dobitnik nagrade Meetings Star 2015.

U konkurenciji od 60 kongresnih destinacija i pod još strožijim kriterijumima (prirodni i kulturni faktori, turistička i kongresna infrastruktura, marketing, trenutni rang na ICCA listi – najveće kongresne asocijacije), Beograd je dobio visoku ocenu – 4,45, i nalazi se ispred Atine, Budimpešte, Zagreba, Ljubljane, Varšave, Krakova i Bratislave, a iza Istanbula i Praga.

Nagrada će biti uručena direktoru Turističke organizacije Beograda Miodragu Popoviću na Međunarodnoj berzi kongresne industrije Jugoistočne Evrope CONVENTA 2016, koja će se održati 19. i 20. januara sledeće godine u Sloveniji.

Kongres magazin je vodeći kongresni magazin u Jjugoistočnoj Evropi koji je uticao da se ovaj region pozicionira na globalnoj mapi kongresne industrije. Publiku ovog magazina čini 53.000 čitalaca, među kojima su pojedinci i kompanije koje se bave planiranjem i organizacijom kongresa širom Evrope i sveta. Za sve dobitnike nagrade Meetings Star 2015, Kongres magazin planira posebnu promociju destinacije sa fokusom na promociji na najvažnijoj kongresnoj berzi IBTM u Barseloni. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.