Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: „Jedan savršen dan“ od 8. oktobra
Jedan savršen dan

Bioskopi: „Jedan savršen dan“ od 8. oktobra

U bioskopima od 8. oktobra prikazivaće se španska drama „Jedan savršen dan“.

Grupa pripadnika mirovnih snaga pokušava da izvuče leš iz bunara u konfliktnoj zoni. Neko ga je ubacio da bi zagadio vodu kako je ljudi ne bi pili. Ali najjednostavniji zadatak se pretvara u nemoguću misiju jer pravi neprijatelj postaje iracionalnost.

Pripadnici mirovnih snaga prelaze haotično ratno područje pokušavajući da reše problem, poput zamorčića u lavirintu. Sofi želi da pomogne ljudima, Mambru želi da ide kući, Katja je nekad želela Mambrua. Damir želi da se rat završi, Nikola želi fudbalsku loptu, a Bi ne zna šta želi.

Ali ono što želimo, retko kad je ono što nam treba. Humor, drama, emocije, rutina, opasnost, nada: sve to stane u jedan savršen dan. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod: A Perfect Day / Jedan savršen dan. Režija: Fernando León de Aranoa. Uloge: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry, Frank Feys, Fedja Stukan, Eldar Residovic, Sergi López. Scenario: Paula Farias, Fernando León de Aranoa. Žanr: drama. Dužina trajanja filma: 106 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija, 2015.