Naslovna » BG servis » Bus plus dopune za novembar 2015.
Bus plus karte

Bus plus dopune za novembar 2015.

Dopuna personalizovanih Bus plus kartica za novembar počinje u nedelju, 25. oktobra.

Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Dopune se prodaju po novom tarifnom sistemu, čija je primena počela 1. oktobra.

Jedinstveni zonski tarifni sistem podrazumeva podelu celokupne teritorije grada Beograda na četiri tarifne zone za sve vrste karata. Prva zona obuhvata uži centar Beograda, druga zona šire gradsko područje, zona tri opštine Barajevo, Sopot, Obrenovac i deo Grocke, a zona četiri obuhvata opštine Lazarevac i Mladenovac.

Korisnici personalizovanih kartica mogu, u odnosu na opseg kretanja, odrediti koje zone koriste i shodno tome kupiti odgovarajuću dopunu. Na primer, ukoliko korisnik putuje na relaciji Mladenovac (zona 4) – uži centar Beograda (zona 1), potrebna mu je dopuna za zone 1, 2, 3 i 4, pri čemu korisnik može da koristi sve linije javnog gradskog prevoza u okviru zona obuhvaćenih kupljenom dopunom.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: RK Beograd – Masarikova 5, GSP – Skenderbegova 47, TC Trg Republike i Deligradska 10, Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (Ju biznis centar), Tempo – Viline vode bb, Auto-put za Zagreb 35 i Obrenovački drum 3, kao i „Lastine“ autobuske stanice u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Za dodatna pitanja građanima je na raspolaganju Korisnički servis Bus plusa putem broja telefona 011/7155-155, radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 14.00. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.