Izdvajamo
Naslovna » BG servis » Bus plus dopune za novembar 2015.
Bus plus karte

Bus plus dopune za novembar 2015.

Dopuna personalizovanih Bus plus kartica za novembar počinje u nedelju, 25. oktobra.

Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Dopune se prodaju po novom tarifnom sistemu, čija je primena počela 1. oktobra.

Korisnici personalizovanih kartica mogu, u odnosu na opseg kretanja, odrediti koje zone koriste i shodno tome kupiti odgovarajuću dopunu. Na primer, ukoliko korisnik putuje na relaciji Mladenovac (zona 4) – uži centar Beograda (zona 1), potrebna mu je dopuna za zone 1, 2, 3 i 4, pri čemu korisnik može da koristi sve linije javnog gradskog prevoza u okviru zona obuhvaćenih kupljenom dopunom.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: RK Beograd – Masarikova 5, GSP – Skenderbegova 47, TC Trg Republike i Deligradska 10, Bulevar Mihajla Pupina 10A, lokal 33 (Ju biznis centar), Tempo – Viline vode bb, Auto-put za Zagreb 35 i Obrenovački drum 3, kao i „Lastine“ autobuske stanice u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Za dodatna pitanja građanima je na raspolaganju Korisnički servis Bus plusa putem broja telefona 011/7155-155, radnim danima od 8.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 14.00. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.