Naslovna » Izlasci » Counter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive

Od 8. do 11. oktobra u Sava centu će biti održano svetsko prvenstvo u Counter Strike-u.

Šesnaest najboljih reprezentacija boriće se za titulu svetskog prvaka u igri „Counter Strike: Global Offensive“.

Od svog premijernog izlaska 21. avgusta 2012. godine pa do danas, kompetitivna igra, „Counter Strike: Global Offensive“ je prerasala u jednu od vodećih u elektronskom sportu koji privlači veliku pažnju, kako gledalaca, tako i profesionalnih igrača.

Naša organizacija kroz turnir, pored e-Sporta, promoviše Srbiju i grad Beograd u celom svetu. Putem ovog takmičenja više od 50 miliona mladih gledalaca i ljubitelja gaming-a čulo je za Srbiju i grad Beograd.Za dž

Širom sveta se investira u organizacije turnira, zakupa hala i promovisanje ove discipline e-Sporta. Cilj organizatora je da Srbiju uključi i promoviše kao zemlju svih sportova, kao što i jeste.

The World Championship (TWC)

TWC 2015 je prvo i jedino takmičenje u CS:GO na kojem se takmiče reprezentacije zemalja iz celoga sveta. Ovo je prva godina ovog takmičenja i na njemu učestvuje 79 reprezentacija.

Brojka od 20 miliona gledalaca obeležila je prošlu godinu i Evropsko prvenstvo u ovoj igri, koje je takođe bilo organizovano od strane naše organizacije (E-Frag), upravo u našoj prestonici.

Pored smeštaja i puta, igračima je obezbeđen i nagradni fond od neverovatnih 100.000 dolara, što ovo takmičenje svrstava u jedno od najekskluzivnijih na svetu.

Pored samog takmičenja, svi posetioci će za vreme trajanja turnira imati mogućnost da uživaju u raznim aktivacijama i mini arenama u ostalim popularnim igrama kao što su, League of Legends, Dota 2, PES, Hearth Stone itd…

Prvog dana takmičenje se održava od 12.00 do 19.00, a ostalih dana od 10.00 do 20.00. Ulaz za sve posetioce će biti besplatan. (danubeogradu.rs)