Naslovna » Izlasci » Sport » Dani borilačkih veština u Delta City-ju
Dani borilačkih veština

Dani borilačkih veština u Delta City-ju

Tokom vikenda, 3. i 4. oktobra, u Delta City-ju će biti organizovani Dani borilačkih veština.

Ljubitelji borilačkih veština i posetioci popularnog tržnog centra ove jeseni imaće priliku da uživaju u dva događaja posvećena ovim sportskim disciplinama.

U petak, 2. oktobra, biće organizovan „Fight Show“, dok će 3. oktobar biti rezervisan za tradicionalno takmičenje „Otvoreno MMA prvenstvo Beograda“.Za dž

Fight Show

U okviru „borilackog šou programa“, u petak od 20.00, u garaži na drugom spratu Delta City-ja, posetioci će imati priliku da pogledaju 10 mečeva najboljih domaćih sportista, u sledećih 10 disciplina – od tekvondoa, karatea, džudoa, samboa, do rvanja, greplinga, MMA, kendoa, boksa i kik-boksa.

Tim povodom, predstaviće se Milica Mandić, Tanja Petrović, Aleksandar Kukolj, Ivana Jandrić, Davor Štefanek, Uroš Čulić, Miloš Jovanović, Nenad Borovčanin, Stefan Živković i Aleksandar Radosavljević.

Otvoreno MMA prvenstvo Beograda

Najhrabriji i najperspektivniji MMA borci u amaterskoj i poluprofesionalnoj kategoriji odmeriće snage u subotu, 3. oktobra, u garaži na drugom spratu šoping-mola.

Od 10.00 do 20.00 takmičiće se borci u amaterskoj konkurenciji, dok će od 20.00 početi najatraktivniji deo prvenstva – semi-pro borbe u različitim kategorijama. Amaterske borbe biće podeljene u dve klase – A i B. Zvanično merenje takmičara biće održano na dan turnira, od 8.30 do 9.00, posle čega će biti izvlačenje parova žrebom.

Broj karata za oba takmičenja je ograničen, a svi zainteresovani imaju priliku da besplatno podignu ulaznice, uz lični dokument, do 1. oktobra, na Info pultu Delta City-ja. (danubeogradu.rs)