Naslovna » Izlasci » Dani Srpske u Srbiji
Dani Srpske u Beogradu

Dani Srpske u Srbiji

Manifestacija Dani Srpske u Srbiji biće održana od 19. do 23. oktobra.

Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije -Beograd, Novi Sad, Subotica, Vršac, Aranđelovac, Plandište.

Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umetnosti Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje sa Srbijom.

Promocija će osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banja Luka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Bileća, Višegrad, Zvornik, Prijedor, obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske – eno i gastronomsku ponudu.

Osim toga program će biti obogaćen i kulturno zabavnim nastupima – KUD „Alat Swislion“ iz Trebinja i ženske pevačke grupa Vasilise iz Bileće.

Organizator manifestacije je Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji.

Dani Srpske u Beogradu

Dani Srpske u Beogradu

Turistička organizacija Republike Srpske objedinjuje promociju turističke ponude Srpske u Beogradu, u Knez Mihailovoj, kod Delijske česme od 20. do 23. oktobra.

Svečano otvaranje manifestacije Dani Srpske je u utorak, 20. oktobra od 10.00. Manifestaciju otvara Srebrenka Golić, potpredsednik Vlade Republike Srpske.

Nadalje program će trajati do 21.00, kada će u nizu svoju ponudu predstaviti turističke organizacije Banja Luke, Laktaša, Zvornika, Višegrada, Prijedora, Trebinja, Bileće, Olimpijski centar Jahorina i Etno selo Stanišići. Klasičnu promociju turističke ponude pratiće gastro i eno ponuda tih regija i kulturno zabavni program.

U sredu, na istom mestu i u istom terminu, biće predstavljena turistička ponuda Srpske, Banja Luke, Laktaša, Bileće i Etno selo Stanićići.

U četvrtak i petak, takođe, na istom mestu i u isto vreme predstaviće se ponuda Republike Srpske, Banja Luke i Bileće. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.