Naslovna » Izlasci » Shopping » iPhone 6s: Promocija telefona uz glumce filma „Pored mene“
iPhone 6s: Promocija

iPhone 6s: Promocija telefona uz glumce filma „Pored mene“

Promocija novih iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefona organizovana je u Ušće SC, tj. iStyle Apple Premium Reseller prodavnici.

Glavni protagonisti su bili glumci iz velikog domaćeg hit filma „Pored mene“.

Mladi glumački dvojac Slaven Došlo i Nikola Glišić bili su gosti iStyle prodavnice i sa brojnim fanovima filma i ljubiteljima Apple proizvoda predstavili su mogućnosti novih iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefona.

Poseban akcenat tokom druženja je stavljen na vrhunske mogućnosti prednje i zadnje kamere iPhone 6s i iPhone 6s telefona, a demonstrirana je i 3D Touch tehnologija koja korišćenje i upotrebnu vrednost ovih telefona podiže na najviši mogući nivo.Promo

Glumac Nikola Glišić je u obraćanju posetiocima iStyle Apple Premium Reseller prodavnice u Tržnom Centru Ušće izjavio:
– Apple je sa iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefonima napravio veliki pomak napred u svim sferama, a posebno u oblasti fotografisanja sa novim, daleko moćnijim prednjim i zadnjim kamericama. Svi ljubitelji selfija sa novim iPhone telefonima mogu da računaju na kristalno čiste i jasne slike, živahnih boja i neverovatne detaljnosti.

Na globalnom nivou iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefoni su oborili sve rekorde po broju prodatih primeraka – za samo tri dana od početka prodaje prodato je 13 miliona primeraka u 40 zemalja u kojima je prodaja startovala 25. septembra 2015.

Do kraja godine novi iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefoni će biti dostupni u više od 130 zemlja širom planete. U iStyle Apple Premium Reseller prodavnici novi iPhone 6s i iPhone 6s Plus telefoni su dostupni od 23. oktobra 2015.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.