Naslovna » Izlasci » Izbor za Miss Srbije 2015 – finale
Izbor za Miss Srbije 2015 - finalistkinje

Izbor za Miss Srbije 2015 – finale

U ponedeljak, 12. oktobra od 20.00, u Beogradskom dramskom pozorištu biće održan finalni izbor za Miss Srbije 2015.

Tom prilikom, svečanosti će prisustvovati veliki broj VIP zvanica iz sveta mode, estrade, kulture, politike i diplomatije, koji će pre toga biti deo defilea na crvenom tepihu, od 19.00 ispred pozorišta.

Pobednica večeri predstavljaće Srbiju na izboru za Miss World naredne godine. Sem toga, iste večeri biće odabrana i predstavnica za Miss Universe, kao i još nekoliko pobednica u različitim kategorijama, među kojima su i Miss dijaspore, turizma, šarma, fotogeničnosti…

Izbor za Miss Srbije 2015 - finalistkinje

Život je lep

Pod sloganom „Život je lep“, dvadeset devojaka, ovogodišnjih finalistkinja, predstaviće se žirijima tokom tri izlaska – prvi izlazak potpisuje Bata Spasojević, drugi izlazak rezervisan je za kupaći kostim Il cuore italiano, a za dizajn večernjih haljina u trećem izlasku pobrinula se Marija Šabić. Kompletan izgled lepotica upotpuniće obuća RV, nakit City Fashion, šminka Purity akademija i frizure salona Alexa la Vie.

Izbor za Miss Srbije 2015 će uveličati muzički program, a program će voditi voditelji Pink televizije Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Darko Panović.

Posle događaja, biće uprličen afterparty. (danubeogradu.rs)