Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jesenji „Dodir Pariza“ 2015, 17. i 18. oktobar
Sajam kozmetike - Dodir Pariza

Jesenji „Dodir Pariza“ 2015, 17. i 18. oktobar

Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, „Dodir Pariza“, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope biće održan 17. i 18. oktobra u hali 2 Beogradskog sajma.

„Dodir Pariza“ ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen. Spada u najveće sajmove u Evropi.

Izložbeni deo ove manifestacije se sastoji od nekoliko segmenata među kojima su: preparativna kozmetika, wellness proizvodi, farmaceutski proizvodi, kozmetika za negu kose za profesionalnu i kućnu upotrebu, edukativni centri…

Drugi segmenti čine kongresi i radionice u okviru kojih se organizuju raznovrsne aktivnosti. U Kongresnoj sali biće održana kongresna predavanja u trajanju do 50 minuta. Treneri renomiranih frizerskih kuća demonstriraće najnovije tehnike šišanja, farbanja, nadogradnje i nege kose.

Dodir Pariza - Body art

Stvar prestiža

Treći segment čine izlagači i poseta. Na prethodnom sajmu koji je održan proletos ostvarena je saradnja sa više od 240 brendova iz desetak zemalja. Za dva dana, koliko je sajam trajao, posetio ga je veliki broj posetilaca.

S obzirom na to da je „Dodir Pariza“ najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, učešće na istom, za kozmetičke kuće je stvar prestiža.

Zabavu za sve posetioce sajma ovoga puta obezbediće i učesnici 3. međunarodnog body art festivala. Ovaj festival organizuje Body art asocijacija Srbije uz svesrdnu podršku Svetske body art asocijacije.

Uzbudljive kategorije iznedriće maštovite radove, a ukoliko želite da prošetate kroz svet bajki i filma ispratite ovo zanimljivo takmičenje koje iz godine u godinu osvaja sve više takmičara i pažnje javnosti.

Cena ulaznice za 26. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja iznosi 350 RSD po danu. Učenici i studenti škola za negu lepote ulaz plaćaju 200 RSD po danu. Ulaznice se prodaju na blagajni na ulazu u Halu 2.

Prisustvovanje predavanjima na kongresu kozmetike je besplatno, uz kupljenu sajamsku ulaznicu. Radno vreme sajma je od 10.00 do 20.00. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.