Naslovna » Izlasci » Film » Kasting za film „Tigrov skok“
Kasting za film - The Rise of The Tiger

Kasting za film „Tigrov skok“

U utorak, 20. oktobra u CZK Rakovica (Miška Kranjca 7) biće organizovan kasting za film „Tigrov skok“ koji će biti sniman po knjizi „Arkan“ u Srbiji.

Američa koprodukcija Cinema Cafe Productions snimaće „Tigrov skok“ (The Rise of The Tiger), sagu o o usponu i padu mafijaškog bosa. Knjiga Vladimira Đorđevića bila je bestseler u Americi, gde je i objavljena.

Radnja filma odigrava se u Istočnoj Evropi. U središtu radnje je nemilosrdni Tigar, nasilni ubica i gospodar rata kojem nedostaje porodica, stabilan i srećan život, a koji ne pokazuje milost ni u jednom obliku.

U filmu, Tigar se priseća svoje mladosti, porodice, istorije i političkih događaja koji su uticali na živote svih ljudi u državi koja se godinama raspadala. On je gangster od rane mladosti kojeg je podigla i obučila vlada i tajna služba njegovog oca.

Vođen pohlepom, dok radi prljave poslove za svoju zemlju, predsednika u odlasku; nijedna policija, vojska ili bilo ko drugi ne može da zaustavi ili pak ospori njegove akcije. Diktaturom, krađama, ubistvima i nasiljem pokazuje svoju sve neizvesniju budućnost.

Svaka zemlja ima mafiju ali nijedna mafija ne poseduje zemlju poput Tigra. (danubeogradu.rs)