Naslovna » Izlasci » Film » „Poslednji lovac na veštice“ u bioskopima
Poslednji lovac na veštice

„Poslednji lovac na veštice“ u bioskopima

Akciona fantazija sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi, „Poslednji lovac na veštice“ prikazuje se u domaćim bioskopima.

Moderan svet krije brojne tajne, ali najveća od svih je ona da veštice i dalje žive među nama! One su opaka natprirodna bića koja nameravaju da oslobode i protiv sveta nahuškaju Crnu Smrt.

Vekovima su se cele vojske lovaca na veštice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom sveta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspeo da ubije svemoćnu Veštičju kraljicu i pritom desetkuje njene sledbenike.

U trenucima pre svoje smrti, Kraljica ga je proklela i učinila besmrtnim, čime ga je zauvek odvojila od voljene supruge i kćerke. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stolećima lovi veštice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima.

Ali Kaulder i ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke, koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživeti. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod: The Last Witch Hunter / Poslednji lovac na veštice. Dužina trajanja filma: 106 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: akcija, fantazija. Uloge: Vin Diesel, Rose Leslie, Julie Engelbrecht, Michael Caine. Režiser: Breck Eisner.

https://youtu.be/v4nqiAe2KIs