Naslovna » Izlasci » Film » Spektra: Novi Bond premijerno u bioskopu Cineplexx
Spektra

Spektra: Novi Bond premijerno u bioskopu Cineplexx

Premijera filma „Spektra“ biće održana 4. novembra od 20.00 samo u bioskopu Cineplexx Ušće SC, a karte su već u prodaji!

Danijel Krejg se vraća na veliko platno u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na planeti!

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta 007 u misiju u Meksiko, a potom i u Rim gde će upoznati Luciju Skjaru, prelepu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca.

Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom Spektra. U međuvremenu u Londonu, Maks Denbih – novi direktor sektora za nacionalnu bezbednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6, kog vodi M uopšte potreban.

Spektra: Monika Beluči
Monika Beluči

Agent 007 tajno zatraži pomoć, kako bi pronašao Medlin Svan, ćerku njegovog neprijatelja kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja Spektre. Kao ćerka ubice, Medlin razume Bonda više od bilo koga drugog. Kako se on približava srcu Spektre uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kog sve vreme pokušava da pronađe…

Poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu.

Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

Svako ko kupi kartu za premijeru filma „Spektra“, imaće jedinstvenu priliku da učestvuju u akciji bioskopa Cineplexx i osvoji poklon iznenađenja. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/TB1mmAvJC9E

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.