Naslovna » Izlasci » Film » „Transporter: Nasleđe“ u bioskopima
Transporter: Nasleđe

„Transporter: Nasleđe“ u bioskopima

Akcioni film „Transporter: Nasleđe“ od ove nedelje prikazuje se u domaćim bioskopima.

Po scenariju Luka Besona film je snimljen u Parizu u Francuskoj i obiluje brojnim akcionim scenama, brzom vožnjom i pucačinom koje će gledaoce držati prikovane za sedišta više od sat i po.

Uzbudljivi akcioni triler o već poznatom transporteru Frenku Martinu vraća se na velika platna. Još žešći, napetijii prepun akcije, novi nastavak „Transportera“ donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromenjena: nikada ne menjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket!

Pored velikih imena evropskog filma, kao što su Ed Skrein, Rej Stivenson i Gabrijela Rajt u filmu jednu od glavnih uloga igra i naš poznati glumac Radivoje Bukvić. Bukvić u ovom filmu tumači lik okrutnog kriminalca Karasova, koji je glavna smetnja transporteu za ostvarenje planova. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod: The Transporter Refueled / Transporter: Nasleđe. Žanr: akcioni, triler. Trajanje: 96 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Kina, Belgija; 2015. Režija: Camille Delamarre. Scenario: Luc Besson i Bill Collage. Uloge: Ed Skrein, Ray Stevenson, Gabriella Wright, Radivoje Bukvic, Tatiana Pajkovic.