Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda: Streličarstvo, bridž, karate i stoni tenis
Trofej Beograda - bridž

Trofej Beograda: Streličarstvo, bridž, karate i stoni tenis

Ovog vikenda na programu su takmičenja „Trofej Beograda“ u streličarstvu, bridžu, karateu i stonom tenisu.

„Trofej Beograda“ u streličarstvu biće održan u nedelju, 18. oktobra od 10.00, u Centru za kulturu i sport „Šumice“. Predviđeno je da se dodela medalja i pehara obavi u 16.30. Turnir organizuje Streličarski savez Beograda, a na njemu će učestvovati više od sto takmičara iz svih klubova u Srbiji, a najavljeni su i takmičari iz Crne Gore, Bugarske i Makedonije.

„Trofej Beograda 2015“ u stonom tenisu biće održan u subotu i nedelju, 17. i 18. oktobra od 10.00, u dvorani Sportskog centra „Vizura“. Takmičenje će se igrati na devet stolova, a očekuje se oko 200 učesnika iz cele Srbije i iz okolnih zemalja. Rezultati turnira se boduju za republičke rang-liste. Takmičenje se igra u tri starosne kategorije: kadeti i kadetkinje, mlađi kadeti i kadetkinje, i juniori i juniorke. U subotu, 17. oktobra, igraju juniori i mlađi kadeti, a u nedelju kadeti.

U organizaciji Beogradskog karate saveza, „Trofej Beograda“ u karateu, 38. po redu, održaće se u subotu, 17.oktobra od 10.00, u Hali Pionir. Očekuje se učešće oko 1.200 takmičara u svim uzrasnim kategorijama (poletarci, pioniri, nade, kadeti, juniori, mlađi seniori, seniori) u katama i borbama. Učešće su već potvrdili, pored takmičara iz Srbije, i takmičari iz Francuske, Ukrajine, Bugarske, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore.

Beogradski bridž savez već deseti put organizuje „Trofej Beograda“ u bridžu. Turnir se, četvrti put zaredom, održava u Sava centru i na njemu učestvuju igrači iz cele Srbije. Uvodni turnir se igra u BK „Dama“ u Makedonskoj 17/2. Početak turnira je u subotu, 17. oktobra od 11.00, i igraće se dve seanse, a u nedelju jedna od 12.00. Očekuje se učešće oko 50 parova.

Takmičenja se održavaju pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.