Naslovna » Izlasci » Sajmovi » XVI Dečiji sajam, od 16. do 18. oktobra
Dečiji sajam

XVI Dečiji sajam, od 16. do 18. oktobra

XVI Dečiji sajam biće održan od 16.00 do 18. oktobra, a po tradiciji ulaz će biti besplatan.

Pored bogatog i raznovrsnog programa u kome će posetioci uživati, na jesenjem Dečijem sajmu biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce.

Na sajmu će se predstaviti i Sportska akademija Senjak, u okviru koje će treneri sa mališanima vežbati na motoričkom poligonu i poligonu korektivne gimnastike, dok će fizioterapeuti edukovati roditelje o problemima kod dece predškolskog i školskog uzrasta.Za dž

U svakoj „ulici“ na Dečijem sajmu, deca će se družiti sa svojim vršnjacima u raznim i veoma zanimljivim kreativnim radionicama i raznim zanimljivim aktivacijama namenjenim njima.

Na bini će se neprekidno smenjivali dečiji horovi, pozorišne predstave, folklorna društva, baletske grupe i ostale grupe dečijeg stvaralaštva, dok će se na sportskom terenu voditi „prava borba“ među mališanima koji će učestvovati u nagradnim igrama i raznim takmičenjima na Dečijem sajmu.

Igra, edukacija, iznenađenja, popusti…

Sa decom će se družiti i drugari iz Teniskog saveza Srbije, kao i iz Sportskog saveza Srbije, tako da će mališani uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima. Veliko interesovanje je za nagradne igre poput Polimark fair play fudbalske lige, zatim puzijade, plesa beba, dok će prvi put biti organizovano i takmičenje dece u šahu.

Mnogobrojni izlagači pripremaju i posebna iznenađenja za posetioce manifestacije. Veliki popusti, čak i do 30% obradovaće sve one koji dođu na sajam i zbog kupovine.

Kao i svake godine, Saobraćajna policija, Žandarmerija i Vatrogasna brigada i ovoga puta družiće se sa mališanima.

Svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu predstaviće oko 100 izlagača.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00. (danubeogradu.rs)