Naslovna » Izlasci » Shopping » Zanimljiva torba iz Targus-a
Targus TSM68912EU

Zanimljiva torba iz Targus-a

Targus je poslednjih nekoliko godina prerastao u ozbiljno ime u svetu dizajniranja i kreiranja torbi i rančeva za notebook računare.

Na domaćem tržištu Targus ima odličnu prodaju zbog povoljnih cena i dobrog kvaliteta izrade, a trenutno posebnu pažnju kupaca privlači torba oznake TSM68912EU koja je zamišljena kao jedno unisex rešenje.

Pun naziv torbe je Gibson Laptop Messenger Bag, a ista je koncipirana tako da u nju stanu notebook računari sa dijagonalom ekrana do 15.6 inča. Dostupna je u dva dezana i što je jako važno napravljena je od izuzetno kvalitetnih materijala koji maksimalno štitete notebook od svih spoljnih uticaja, a delimično i od padova i potresa.Promo

Za razliku od sličnih rešenja unutrašnjost ove torbe je maksimalno komforna tako da je u istu pored laptop računara moguće spakovati i više dodataka za lakši rad sa računarom (miš, trackpad…), ali i rokovnik ili na primer digitron.

Izrada je očekivano za ovaj brend vrhunska. Svakom detalju je posvećena maksimalna pažnja, a ono što nas je posebno impresioniralo je završna obrada koja se može porediti sa najprestižnijim brendovima na ovom polju.

Jača strana Gibson Laptop Messenger Bag torbe se krije i u maloprodajnoj ceni po kojoj se nudi, a koja se kreće u okvirima do 5.000 RSD zbog čega verujemo da će bez većih problema naći put do velikog broja kupaca. Nama se iskreno izuzetno dopala i verujemo da ćete i vi deliti takvo mišljenje. Suma sumarum odličan proizvod po više nego korektnoj ceni.

Cena (sa PDV-om): 4.399 RSD.