Naslovna » Izlasci » Film » 16. Noć reklamoždera
Noć reklamoždera

16. Noć reklamoždera

Tradicionalna šesnaesta mts Noć reklamoždera biće održana 28. novembra od 20.30 u Sava centru.

Tom prilikom, ljubitelji reklama imaće priliku da pogledaju višečasovnu selekciju najkreativnijih reklamnih videa sveta. Noć reklamoždera ili u originalnom nazivu „La nuit des publivores“ priredio je Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklamoteke na svetu „Cinemateque JMB“.

Svake godine, ova manifestacija dopunjuje kompletnu impresiju raznim muzičkim i plesnim nastupima. Ova Noć reklamoždera, prikazuje se u više od 150 svetskih metropola. Organizatori najavljuju nezaboravan provod i doživljaj. U svetu najkraćih filmova marketinškog karaktera, ljubitelji ovog vida umetničkog programa moći će da uživaju u najkreativnijim ostvarenjima. Zaboravite na njihovu komercijalnu dimenziju. Noć reklamoždera slavi njihovu kreativnu, umetničku i filmsku stranu.

Glasanje publike za najpopularniju domaću reklamu Top 31 liste, počelo je 2. novembra. Svi koji žele da glasaju, mogu to učiniti na zvaničnoj stranici: www.nocklamozdera.com. Na sam dan održavanja Noći reklamoždera biće proglašen pobednik, odnosno najbolja reklama po ukusu publike.

U ovogodišnjem programu, videćete mnogo novih, uzbudljivih, egzotičnih, potpuno neočekivanih i urnebesno zabavnih reklama. Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodišnjeg izdanja.

Tu su Elton John, Lady Gaga, Justin Biber pa i Noor Jehan (indo-pakistanska velika zvezda iz 50-tih); zatim Tony Benett,Snoop Dog i, naravno, Pharel Williams.

Noć reklamoždera – izbor

• Engleske reklame.
• Popov, svetski poznat ruski klovn, pojavljuje se u veomaemotivnim i visokoumeničkim reklamama.
• Serija japanskih reklama za donji veš.
• Tribute „Gradu svetlosti“ – divne pariske reklame od 50-tih do danas.
• Reklame koje će vas oduševitii to iz zemalja iz koji ne očekujete: Obala Slonovače, Pakistan, Angola, Vijetnam, Nigerija, Gvatemala, Mozambik…
• I nekoliko naših reklama koje se se našle na svetskoj turneji.

Karte za ovaj događaj dostupne su na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima. Cena ulaznice je 800 RSD. (danubeogradu.rs; Katarina Tomović)

Noć reklamoždera