Naslovna » BG svaštara » Promocije » Acer notebook računari za osnovce Vračara

Acer notebook računari za osnovce Vračara

Za đake osnovnih škola Acer je obezbedio 600 notebook računara, a pored toga pripremljeni su i prigodni paketići, kao i zanimljivi pokloni koji će im dalje školovanje olakšati i učiniti zanimljivim i produktivnijim.

Kompanija Acer je gotovo od svog nastanka bila posvećena edukaciji i obrazovanju o čemu najbolje govore brojna rešenja ovog svetski prestižnog IT brenda usko specijalizovana za proširivanje (unapređenje) znanja.

Poslednjih nekoliko godina Acer puno ulaže u razvoj moćnih prenosivih i desktop edu računara trudeći se da kupcima (đacima i studentima) uvek ponudi više od konkurencije po maksimalno korektnim cenama.Promo

Na domaćem tržištu, a zahvaljujući Ewe Comp, Acer iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate i to baš na polju obrazovanja i edukacije što je ove godine krunisano izborom Acer notebok računara kao najboljim rešenjem za đake osnovnih škola Beogradske opštine Vračar.

Među oštrom konkurencijom, zahvaljujući naprednim karakteristikama a optimalnoj ceni, Acer je izabran da isporuči notebook računare školarcima.

– Acer notebook računari su širom sveta jedan od glavnih izbora mnogih osnovaca i srednjoškolaca u potrazi za novim znanjima i ja se posebno radujem što će i đaci osnovnih škola na Vračaru moći da istražuju i unapređuju svoja znanja sa jednim od najboljih Acer notebook računara na tržištu. Moje kolege i ja verujemo da će bar jedan od osnovaca koji su dobili Acer notebook postati veliki matematičar, fizičar ili hemičar – izjavila je Marija Popović, marketing menadžer Ewe-a.