Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ansambl Kolo u UK „Palilula“
Ansambl Kolo

Ansambl Kolo u UK „Palilula“

Ansambl Kolo održaće celovečernji vokalno-instrumentalni koncert, 26. novembra od 20.00 u UK „Palilula“.

Posle obeležavanja Svetskog dana osoba sa autizmom, inkulzijom folklorne sekcije Udruženja „Drugačiji zajedno“ u program koncerta Ansambla u Narodnom pozorištu u Nišu, kao i njihovim dolaskom u prostorije Ansambla gde su prisutvovali jednom radnom danu umetnika povodom obeležavanja Svetskog dana muzike, donatorskim koncertom u „Ateljeu 212“ za opremanje senzorne sobe Škole za decu ometenu u razvoju „Novi Beograd“, Ansambl Kolo će obeležiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Ujedinjene nacije su 1999. godine zvanično proglasile 25. novembar za Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Raznovrsnost muzičkih žanrova koji sežu od tradicionalnih, preko duhovnih kompozicija do obrada pesama sa tradicionalnim motivima, potvrđuju široki volumen mogućnosti, interesovanja i programske linije koju Ansambl Kolo neguje.

U programu na sceni „Stamenković“, pored umetnika Ansambla Kolo, učestvovaće i gosti: Bora Dugić, Dragoslav Pavle Aksentijević, Ana Ćurčin, grupa „Biber“, Bojan Ivković i Jovana Lazić.

Ulaznice po ceni od 300 RSD mogu da se kupe na biletarnici UK Palilula. Za grupne posete obezbeđen je popust. (danubeogradu.rs)