Naslovna » Izlasci » Shopping » Apple Black Friday – cene koje plene!
Apple Black Friday

Apple Black Friday – cene koje plene!

iStyle Apple Premium Reseller u petak, 27. novembra, u svojim prodavnicama u Ušće SC i TC Delta City svim ljubiteljima Apple-ovih i pratećih proizvoda nudi mogućnost kupovine istih po neverovatnim cenama.

Popusti se kreću od 15% na Mac računare i iPad tablete do neverovatnih 90% na odabrane dodatke iz ponude. U okviru ponude posebno se izdvaja iPhone 6 (128 GB) koji je moguće nabaviti uz uštedu od 24%, kao i kompletna ponuda Beats slušalica koja je snižena čak 30%. Petak, 27. novembar 2015, dan je koji su čekali svi ljubitelji Apple-ovih proizvoda!Promo

Posetite iStyle Apple Premium Reseller prodavnice i upoznajte se detaljnije sa ponudom sniženih proizvoda, kao i sa kompletnim asortimanom Apple-ovih i pratećih proizvoda. Ljubazno i specijalno edukovano osoblje iStyle Apple Premium Reseller prodavnica stoji svakom kupcu na raspolaganju.

Svojim kupcima iStyle Apple Premium Reseller nudi i najbolje servisne usluge kroz svoj servis (Apple Authorized Service Provider) koji postoji od 2010 godine. Velika prednost servisa je što ne funkcioniše samo kao servis na koji je većina kupaca navikla već i kao mesto na kom se može dobiti puna tehnička podrška i najrazličitiji edukativni saveti.