Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: Igre gladi: Sjaj slobode 2. deo
Igre gladi: Sjaj slobode 2. deo

Bioskopi: Igre gladi: Sjaj slobode 2. deo

Od 19. novembra u bioskopima će se prikazivati SF „Igre gladi: Sjaj slobode 2. deo“.

Izuzetna, Oskarom nagrađena Dženifer Lorens postala je Ptica Rugalica, koja se najzad rešila okova i slobodno raširila krila!

Kompanija Lionsgate predstavlja završnu priču u serijalu „Igre gladi“. Nacija Panem je u punom ratu za oslobođenje. Ketnes (Dženifer Lorens) se suprotstavlja predsedniku Snou (Donald Saterlend) u konačnom okršaju. Odabrana ekipa iz Distrikta 13 kreće u napad na predsednika lično.

Na tom putu ih čekaju smrtonosne zamke, opasni neprijatelji i srceparajuće odluke koje su mnogo teže od onih koje je Ketnis mogla imati u arenama… Sa druge strane, opsednut Ketnes i njenim uništenjem, Snou kreće u napad na nju.

Ovaj deo sage „Igre gladi“ je specifičan i po tome što će biti predstavljeno desetak novih likova koji nisu viđeni u prethodnim filmovima.

Scenario potpisuju Piter Kreg i Deni Strong, a režiju Frensis Lorens. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod filma: The Hunger Games – Mockingjay: Part 2 / Igre gladi: Sjaj slobode 2. deo. Dužina trajanja filma: 137 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: akcija, naučna-fantastika. Uloge: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson. Režija: Francis Lawrence.

https://youtu.be/c2LCmhxGLeo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.